15 Ocak 2024 Pazartesi

2023-2024 Onuralp Bitim Sezonu- Week/12

 


Bu haftayı da outların sakatlıkların gölgesinde geride bıraktık. Embiid ve Doncic'in topa el sürmediği Memphis'in paramparça olduğu bir haftada olanlar elbette birer ilüzyon fakat yahoo fantasynin el koyması gereken bir durum var ki o da seride fazladan adam oynatmak. Bu rakibin sakatı vardı ondan fazla oynattı gibi bir durum değil bildiğiniz o hafta için rakip 44ken siz 36 oynatıyosunuz bu adalet midir, adalet bunun neresindedir. Bu lig dizayn mı ediliyor bu soruların sorularını tüm yarışmacı arkadaşların vicdanlarına soruyor ve haftanın kritiğine geçiyorum.


Natanyal İdman Yurdu ligin en güçlü isimlerinden ancak bu ligde onun panzehiri olabilecek bir takım Existential Crisis, eğer Haliburton oynasaydı bu haftayı galip kapatması içten bile değildi ona rağmen 3-5i zar zor bir statsla aldı. Sabonis'in 96 45 40 lık performansı da acayip neredeyse ribaundundan çok asist yapacaktı. 

Nick Calathes bu takımla nasıl lider anlamak zor, gerçekten insanda biraz fantasy şansı olacak. Şu takım reelde sahaya çıksa tanking yapar. Neyse bu kadar gömmek yeter. Screaming Kebabs Dynasty için utanç haftası olmuş. 8-1 çok ağır bir skor. Kilis'te pikaplarla sokaklara çıkmış keleşli taraftarlar skoru protesto ediyor. 

Tıp dünyasının yüz karası olan Hellespont bu hafta da kayıp, üstelik Terry Rozier ve Kyrie'nin hayvani performanslarına rağmen... Yaşar's Peerles Team bu performansları rahatlıkla göğüslemiş sayıyı vererek diğer statslarda üstünlük kurmuş rakibine.  Hartenstein 25-49-8-6-5lik performansıyla bu seriyi alan adam olmuş. 

Günahların takımı Altınordu Basketbol Şube ise zorlu rakibi ANK ile karşılaşmış ve iyi direnmiş.Şampiyonluk favorisi gösterildikten sonra götü başı dağıtan Aktop'un tesislere inmesi bekleniyor. Bu seride tam olarak Giannis-Alperen düellosu gerçekleşmiş ve tabii ki Giannis kazanmış. Eğer EL yapsaydı Alperen kazanırdı demekten kendimi alamıyorum.

Elbistan TB ise Özgür'ün Nifty takımını bozguna uğratmış. Markkanen ve Jalen Williams sonucu tayin eden oyuncular olmuşlar. 


Başkent ekibi Ankara Demirspor ise tanking yapan rakibini yenmiş. Shai'nin 128-19-24 lük haftalık performansı etkileyiciydi. 


Amigdalaspor ise Çağdaş Bodrumspor'a direnmeye çalışsa da karşı koyamamış ve mağlup olmuş. Adebayo'nun 92 sayı 44 ribo 23 asistlik performansı kilit performans olmuş


Kentucky Colonels ise Alperen's Official Team'i aynı skorla mağlup ederken serinin kilit ismi Jordan Clarkson olmuş. 11 3lük 90 sayı 11 ribo 24 asist ile. 





Bu haftanın programı da bu şekilde. Allstarın ve sezon ortasının yaklaşmasıyla gelen outlar nedeniyle ligde kanın gövdeyi götürdüğü o günlere girmiş bulunuyoruz. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder