23 Ocak 2024 Salı

2023/2024 Onuralp Bitim Sezonu- Week 13

 



Bu hafta ligde kolay kolay rastlanılmayacak bir 9-0 tutulması oluşmuş. Yaşar ve Çağatay rakiplerini 9-0la geçmiş. Yaşar'ın takımını anlayabiliyorum Davis, Durant,Maxey'in çılgın attığı bir haftada ona karşı direnmek zor ne kadar 9-0 kabullenilecek bir skor olmasa da ama Ömer'in takımının bu takıma 9-0 kaybetmesini anlamıyorum.Üstelik kısaları bu kadar formdayken... Nick Calathes takımının zirvede olması gerçekten son yıllarda Leicester City'nin epl kazanmasına denk bir olay. 


Günahların takımı Altınordu Basketbol Şube ise Alperen'in harika bir hafta geçirdiği bu süreçte Embiid'in gazabına uğrayarak 6-3 kaybetti Yusuf'a.  


Natanyal İdman Yurdu'nun Alperen'e karşı aldığı galibiyet ise bahis bürolarında açılan 1.05 oranlarından belliydi. Tüm topçularının bi seviyenin üstünde katkı verdiği nefis bir hafta geçirmiş. Westbrook bile oynamaya karar vermiş düşünün.


Elbistan TB ise Ankara Demirspor karşısında galip gelmiş. Başkent ekibinin kısalarına baktığımda sakat köpek Beal'i saymazsak kısası yok shai dışında. Acilen transfer çalışmalarına şimdiden yön vermeli.

Lions Of Lebron ve Kentucky Colonels mücadelesinde ise 4-5lik bir sonuç çıkmış. İki tane geleceği düşünen takımın belki de geleceğin finalistlerinin karşılaşması...Tabi bu gelecek hemen gelmeyecek ama yakın bir gelecek diyelim...

Zirve takipçisi 2 takım ANK ve Çağdaş Bodrumspor ise rakiplerini geçerek takiplerini sürdürmüşler. Özellikle ANK takımının Giannis ve Fox'tan neredeyse hiç verim alamadığı bu haftada kazanması çok önemli. Çağdaş Bodrumspor ise Jokic&Adebayo iş birliği ile vurup geçmiş...



Bu haftanın programı bu şekilde...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder