8 Ocak 2024 Pazartesi

2023/2024 Onuralp Bitim Sezonu- Week 11

 




Bu hafta yazıyı biraz kısa tutmak zorunda kalıyorum, o yüzden genel bir değerlendirme gibi yazacağım gelişmeleri. Ligin ilk maçında geleceği parlak iki takımın karşılaşmasında Kentucky Colonels 5-4 ile geçti Varoluşçuları. Bu serinin x factorleri Jordan Clarkson ve DiVincenzo oldu bu seri hakkında en net bilgiyi veriyor bize. 

İkinci karşılaşmada ise Nick Calathes güçlü rakibi ANK'yi farklı mağlup etmiş. Fakat bunun gene bir ilüzyon olduğunu söylemem gerekiyor. Normal sezon takımı motivasyonu hesapta olmayan performanslarla sürüyor fakat playofflarda ünlü filozof kaan kural'ın da dediği gibi su seviyesi yükseldiğinde boğulacak çok adamı var Çağatay Erküp'ün. Aktop'u da iki övdük hemen götü başı saldı. Bir an önce Aziz Yıldırım stayla tesisleri inmeli ve duruma el koymalı. 

Haftalardır kaybeden tıp dünyasının yüz karası ilan edilen Hellespont ise bu hafta güçlü rakibi Screaming Kebabs Dynasty'i farklı geçerek kendine bi çeki düzen verdi.Tabi burada Embiid'in koca haftayı out geçmesi de skoru etkiledi ama gene de iyi bir hafta geçirmiş Ömer Sezgin'in takımı. 

Günahların takımı Altınordu Basketbol Şube ise ege temsilcisi Çağdaş Bodrumspor'a 5-4 kaybetti. Statslara baktığımda ABŞ takımındaki statslar sanki daha görkemli gibi görünürken seriyi kaybetmeyi nasıl başarmış anlamak mümkün değil. Serinin seyrini takastan sonra çıtayı yukarı çeken Quickley değiştirmiş. Tımarhaneden kaçınca kendini bulması kaçınılmazdı.

Zirvenin iddialı ismi Natanyal İdman Yurdu'da ligdeki namağlup serisini sonlandırdı ve japon bayrağını açtı Yaşar's Peerles Team'a karşı.  Üstelik bunu Durant olmadan yapması da büyük rezillik NİY adına. 

Elbistan TB ise Amigdalaspor'u rahat geçerken bunda en büyük payın Drummond'ta olduğunu söylesek yanılır mıyız evet biraz mübalağa etmiş oluruz. Çünkü Markkanen,Tatum ve şiddet faili (o.ç.) Miles Bridges ile tarumar etmiş rakibini. 

Lions of Lebron tankingden başını kaldırıp ilk galibiyetini aldı bu hafta Özgür Celil's Nifty Team'ına karşı. Ja Morant, D.Mitchell ve Towns üçlüsünün iyi hafta geçirmesiyle işi bitirmiş. 

Başkent ekibi Ankara Demirspor ise Alperen's Offical Team'i yenerek yükselişini sürdürdü. Bu serinin kaderini tayin eden adam ise Banchero oldu. Sakatlardan mütevvelit bulduğu bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiren ve ilk triple doubleını yapan bu çakma italyan seriyi kazandırdı. 








12. haftanın programı bu şekilde


Maç skorları tahminlerini de şöyle verelim

Existential Crisis- Natanyal İdman Yurdu 5-4
Nick Calathes- Screaming Kebabs Dynasty 4-4
Hellespont- Yaşar's Peerles Team 3-6
Altınordu Basketbol Şube- Anchorage Northern Knigths 3-6
Elbistan Trail Blazers- Özgür Celil's Nifty Team 7-2
Lions Of Lebron- Ankara Demirspor 5-4
Amigdalaspor- Çağdaş Bodrumspor 3-6
Alperen Officials Team- Kentucky Colonels 3-5


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder